KABS KASA

Dagbehandling med fokus på stofmisbrug og psykiatri

Info om KABS KASA

KASA er et behandlingstilbud til dig, der kæmper med et stofmisbrug (heroin, hash, kokain og/eller benzodiazepiner) og en psykiatrisk lidelse (ADHD, skizofreni, personlighedsforstyrrelser, depression eller problematikker med angst).

Vi er et lille behandlingssted med 27 brugere og 10 ansatte, der sørger for medicinudlevering af psykiatrisk medicin og substitutionsmedicin (metadon og buprenorphin).

Vores behandlingssted har en rar og rolig atmosfære, hvor der hver dag serveres morgenmad og frokost. Derudover er vores afdeling et samlingspunkt, hvor vi snakker sammen, og laver forskellige hyggelige aktiviteter, som du kan deltage i, hvis du har lyst og overskud.

Adresse

Nordstjernevej 9B
Bolig 29-30
2600 Glostrup
Tlf: 45 11 75 55
Mail: kabs.kasa@glostrup.dk

Følg KABS KASA på Facebook

Åbningstider

Mandag: Kl. 9:00-14:00
Tirsdag: Kl. 9:00-14:00
Onsdag: Kl. 9:00-11:00
Torsdag: Kl. 9:00-13:00
Fredag: Kl. 9:00-13:00

Det kan vi hjælpe med

KASA er specialiseret til at hjælpe dig, hvis du har:

  • lider af ADHD, skizofreni, personlighedsforstyrrelse, depression eller angstproblematik
  • samtidig bruger stoffer som heroin, hash, kokain eller benzodiazepiner.

I KASA tilbyder vi helhedsorienteret behandling. Det betyder, at vi både rummer dit stofbrug og din psykiatriske sygdom.  De mennesker der får behandling i KASA er meget forskellige og har forskellige behov.

Vi fokuserer på at styrke det der giver dig livskvalitet samt din evne til at klare dig selv og din hverdag på en god måde.

Vi samarbejder med dem der er vigtige i dit netværk. Det kan fx være psykiatrien, din familie eller en god ven, SKP, kommunale sagsbehandlere, din læge og andre der er relevante for at støtte op om din behandling. Vi bruger også tolke, hvis du har en anden etnisk baggrund end dansk.

Borgeren i centrum

Vi behandler mennesker med dobbeltdiagnoser Mennesker med dobbeltdiagnoser har brug for en dobbelt indsats. I KASA behandler vi både det…

Læs mere
Brug for hjælp? Kontakt os