KABS KASA

Dagbehandling med fokus på stofmisbrug og psykiatri

Info om KABS KASA

KASA er et behandlingstilbud til dig, der kæmper med et stofmisbrug (heroin, hash, kokain og/eller benzodiazepiner) og en psykiatrisk lidelse (ADHD, skizofreni, personlighedsforstyrrelser, depression eller problematikker med angst).

Vi er et lille behandlingssted med 27 brugere og 10 ansatte, der sørger for medicinudlevering af psykiatrisk medicin og substitutionsmedicin (metadon og buprenorphin).

Vores behandlingssted har en rar og rolig atmosfære, hvor der hver dag serveres morgenmad og frokost. Derudover er vores afdeling et samlingspunkt, hvor vi snakker sammen, og laver forskellige hyggelige aktiviteter, som du kan deltage i, hvis du har lyst og overskud.

Adresse

Nordstjernevej 9B
Bolig 29-30
2600 Glostrup
Tlf: 45 11 75 55
Mail: kabs.kasa@glostrup.dk

Følg KABS KASA på Facebook

Åbningstider

Mandag: Kl. 9:00-14:00
Tirsdag: Kl. 9:00-14:00
Onsdag: Kl. 9:00-11:00
Torsdag: Kl. 9:00-13:00
Fredag: Kl. 9:00-13:00

Det kan vi hjælpe med

KASA er specialiseret til at hjælpe dig, hvis du har:

  • lider af ADHD, skizofreni, personlighedsforstyrrelse, depression eller angstproblematik
  • samtidig bruger stoffer som heroin, hash, kokain eller benzodiazepiner.

I KASA tilbyder vi helhedsorienteret behandling. Det betyder, at vi både rummer dit stofbrug og din psykiatriske sygdom.  De mennesker der får behandling i KASA er meget forskellige og har forskellige behov.

Vi fokuserer på at styrke det der giver dig livskvalitet samt din evne til at klare dig selv og din hverdag på en god måde.

Vi samarbejder med dem der er vigtige i dit netværk. Det kan fx være psykiatrien, din familie eller en god ven, SKP, kommunale sagsbehandlere, din læge og andre der er relevante for at støtte op om din behandling. Vi bruger også tolke, hvis du har en anden etnisk baggrund end dansk.

Borgeren i centrum

Vi behandler mennesker med dobbeltdiagnoser Mennesker med dobbeltdiagnoser har brug for en dobbelt indsats. I KASA behandler vi både det…

Læs mere
Brug for hjælp? Kontakt os

KABS behandlingsafdelinger er genåbnet med fokus på minimering af COVID-19 smitterisiko. På grund af de seneste anbefalinger skal alle medarbejdere i KABS benytte værnemidler i afdelingerne. Vi opfordrer også til, at du benytter mundbind når du ankommer til afdelingen og så længe du bevæger dig rundt i afdelingen. Hvis du føler dig syg med feber, tør hoste og træthed skal du blive hjemme og kontakte din afdeling i stedet. Det gælder også hvis du samtidig har hovedpine, muskelsmerter og ondt i halsen eller mister smags- og lugtesans. Under Om KABS øverst på hjemmesiden kan du finde afdelingernes telefonnumre og mailadresser. Ring eller skriv til os, så finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi følger corona-situationen løbende og tilpasser behandlingen, hvis det bliver nødvendigt. Følg med på www.kabs.dk eller på vores facebookside KABS Behandlingscenter.

×