KABS KASA

Dagbehandling med fokus på stofmisbrug og psykiatri

Info om KABS KASA

KASA er et behandlingstilbud til dig, der kæmper med et stofmisbrug (heroin, hash, kokain og/eller benzodiazepiner) og en psykiatrisk lidelse (ADHD, skizofreni, personlighedsforstyrrelser, depression eller problematikker med angst).

Vi er et lille behandlingssted med 27 brugere og 10 ansatte, der sørger for medicinudlevering af psykiatrisk medicin og substitutionsmedicin (metadon og buprenorphin).

Vores behandlingssted har en rar og rolig atmosfære, hvor der hver dag serveres morgenmad og frokost. Derudover er vores afdeling et samlingspunkt, hvor vi snakker sammen, og laver forskellige hyggelige aktiviteter, som du kan deltage i, hvis du har lyst og overskud.

Adresse

Ndr. Ringvej 69
Bolig 29-30
2600 Glostrup
Tlf: 45 11 75 55
Mail: kabs.kasa@glostrup.dk

Følg KABS KASA på Facebook

Åbningstider

Mandag: Kl. 9:00-14:00
Tirsdag: Kl. 9:00-14:00
Onsdag: Kl. 9:00-11:00
Torsdag: Kl. 9:00-13:00
Fredag: Kl. 9:00-13:00

Det kan vi hjælpe med

KASA er specialiseret til at hjælpe dig, hvis du har:

  • lider af ADHD, skizofreni, personlighedsforstyrrelse, depression eller angstproblematik
  • samtidig bruger stoffer som heroin, hash, kokain eller benzodiazepiner.

I KASA tilbyder vi helhedsorienteret behandling. Det betyder, at vi både rummer dit stofbrug og din psykiatriske sygdom.  De mennesker der får behandling i KASA er meget forskellige og har forskellige behov.

Vi fokuserer på at styrke det der giver dig livskvalitet samt din evne til at klare dig selv og din hverdag på en god måde.

Vi samarbejder med dem der er vigtige i dit netværk. Det kan fx være psykiatrien, din familie eller en god ven, SKP, kommunale sagsbehandlere, din læge og andre der er relevante for at støtte op om din behandling. Vi bruger også tolke, hvis du har en anden etnisk baggrund end dansk.

Det sker når du starter i behandling

Hos KASA arbejder vi både med de psykiatriske problemstillinger og dit stofmisbrug. I fællesskab skal vi finde ud af hvilke problemstillinger og behov, som du har.
Det sker ved samtaler med forskellige behandlere:

  • En indskrivningssamtale med vores psykiater
  • En samtale med socialrådgiver
  • En sundhedssamtale med en sygeplejerske
  • En samtale med en psykolog

Det er under samtalerne, at vi får et overblik over de behandlingsmuligheder, der er bedst til dig. Efterfølgende udarbejdes der en behandlingsplan i samarbejde med dig, som indeholder mål og aftaler for din behandling hos KABS. Dette sendes til sagsbehandleren i din kommune, da det er din kommune, der bevilger behandlingen og dermed betaler for, at du kan blive tilknyttet KABS. Din behandlingsplan bliver løbende evalueret og justeret sammen med dig, så forløbet hele tiden giver mening.

 

Når behandlingen er i gang

Hos KASA tilbyder vi dagbehandling, som du deltager i flere gange om ugen. I vores afdeling bliver du tilknyttet et tværfagligt team, der består af socialrådgiver, pædagog, sygeplejerske, psykolog og psykiater. Teamet har det samlede overblik og koordinerer den samlede behandling for dig.

Vores behandling er dobbeltsporet og består af miljøterapi og kognitiv adfærdstræning. Det kan f.eks. være sociale aktiviteter i vores café eller individuelle samtaleforløb. Du modtager også samtaler med vores psykolog og tematiserede samtaler med din kontaktperson hver uge.

Kommende events

Ingen Events

Brug for hjælp? Kontakt os