KABS Stjernevang

Behandling med fokus på hash, kokain og MDMA og psykiske problemer

Info om KABS Stjernevang

KABS Stjernevang er et behandlingstilbud til dig, der kæmper med et stofmisbrug og psykisk sårbarhed. Det vil sige, at behandlingen både støtter dine ønsker om at forandre stofbruget og samtidig fokuserer på dit psykiske helbred.

Vores behandlingssted er præget af en rar og rolig atmosfære med masser af plads. Vi fokuserer på at styrke din livskvalitet og din evne til at klare dig selv og din hverdag på en god måde. Derudover støtter vi dig også i at genskabe en god kontakt til dit netværk eller din familie.

Vi arbejder med tre forskellige behandlingstilbud, som afhænger af behovet for din behandling:

  • Den ambulante behandling (4-8 aftaler om måneden)
  • Intensiv behandling (3-5 aftaler om ugen)
  • Efterværn (2-4 aftaler om måneden)

 

Adresse

Kirsten Walthers Vej 2, Stuen
2500 Valby
Tlf: 45 11 75 25
Man-Fre: 9-14, Tor også: 14-16
Mail: kabs.stjernevang@glostrup.dk
Følg KABS Stjernevang på Facebook

Åbningstider i afdelingen

Mandag: Kl. 9:00-15:00
Tirsdag: Kl. 9:00-19:30
Onsdag: Kl. 9:00-19:30
Torsdag: Kl. 9:00-19:30
Fredag: Kl. 9:00-14:00

Det kan vi hjælpe med

På Stjernevang ser vi på det hele menneske. Vi fokuserer på at styrke din livskvalitet og din evne til at klare dig selv og din hverdag på en god måde, ligesom vi støtter dig i at genskabe en god kontakt til dit netværk/familie.

I Stjernevang handler din behandling om dit forbrug af stoffer og din psykiske sårbarhed. Det vil sige, at behandlingen både støtter dine ønsker om at forandre stofbruget og samtidig fokuserer på dit psykiske helbred.

Behandlingen tager udgangspunkt i de problematikker, du oplever at have og vi samarbejder med dem, der er i dit netværk.

Det sker når du starter i behandling

Hos KABS Stjernevang skal dine ressourcer og udfordringer afdækkes. I fællesskab skal vi finde ud af, hvilke problemstillinger og behov du har.
Det sker ved samtaler med forskellige behandlere:

  • En indskrivningssamtale med læge og socialrådgiver
  • En sundhedssamtale med en sygeplejerske
  • En samtale med en psykolog
  • En samtale med vores psykiater

Det er under samtalerne, at vi får et overblik over de behandlingsmuligheder, der er bedst til dig. Efterfølgende udarbejdes der en behandlingsplan i samarbejde med dig, som indeholder mål og aftaler for din behandling hos KABS. Dette sendes til sagsbehandleren i din kommune, da det er din kommune, der bevilger behandlingen og dermed betaler for, at du kan blive tilknyttet KABS. Din behandlingsplan bliver løbende evalueret og justeret sammen med dig, så forløbet hele tiden giver mening.

Når behandlingen er i gang

Hos KABS Stjernevang bliver du tilknyttet et tværfagligt team, der består af socialrådgiver, pædagog, sygeplejerske, psykolog og psykiater. Teamet hjælper dig at reducere eller stoppe dit stofmisbrug og giver dig redskaber til at håndtere psykiske problemer.   

Vores behandling tager udgangspunkt i individuelle samtaler og gruppetilbud, som hjælper dig med de problematikker, som du oplever i hverdagen. Vi har mange forskellige gruppetilbud (f.eks. motionsgruppe, angstgruppe, mad- og netværksgrupper), som du kan benytte dig af, hvis det er interessant for dig.

Kommende events

Ingen Events

Brug for hjælp? Kontakt os