Bruger du stoffer?

Når du tager stoffer skal du kende risikoen, og du skal kende de faresignaler, som er forskellen på, hvem der styrer dit stofbrug – dig eller stofferne? Du kan nemlig ikke være sikker på, hvordan et stof påvirker dig, fordi det aktive stof varierer fra gang til gang.

Du har frit lægevalg

Dit valg Hvis du får substitutionsbehandling, så har du ret til selv at vælge, hvor du får din lægelige behandling…

Læs mere

Når stofmisbruget tager magten

Kend faresignalerne Mange af de mennesker, som vi behandler, har svært ved at pege på, hvornår ’stoffer for sjov’ blev…

Læs mere

Kend risikoen ved stoffer

Kend risikoen Du kender sikkert den gamle børneleg ”Ikke røre stregen” på fortovet eller på hinke-banen. Legen er sjov lige indtil man…

Læs mere
Brug for hjælp? Kontakt os

KABS behandlingsafdelinger er genåbnet med fokus på minimering af COVID-19 smitterisiko. På grund af de seneste anbefalinger skal alle medarbejdere i KABS benytte værnemidler i afdelingerne. Vi opfordrer også til, at du benytter mundbind når du ankommer til afdelingen og så længe du bevæger dig rundt i afdelingen. Hvis du føler dig syg med feber, tør hoste og træthed skal du blive hjemme og kontakte din afdeling i stedet. Det gælder også hvis du samtidig har hovedpine, muskelsmerter og ondt i halsen eller mister smags- og lugtesans. Under Om KABS øverst på hjemmesiden kan du finde afdelingernes telefonnumre og mailadresser. Ring eller skriv til os, så finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi følger corona-situationen løbende og tilpasser behandlingen, hvis det bliver nødvendigt. Følg med på www.kabs.dk eller på vores facebookside KABS Behandlingscenter.

×