Netværksmøder for pårørende

Hos KABS har vi fokus på de pårørende, og vi giver dem mulighed for at snakke om deres situation. Pårørende er en vigtig medspiller, når man skal blive fri af et misbrug. Men det kræver de rette værktøjer, at hjælpe en man holder af ud af.

At være pårørende til en stofmisbruger

Pårørende befinder sig i orkanens øje. Man kan se stormen kommer, man fastgør ting eller forebygger skader inden da. Men når stormen er over en, kan man blot håbe på, at alt bliver stående og ikke falder i uvejret.

Pårørende skal – udover at forholde sig til en nærtstående persons misbrug – forsøge at forholde sig til en dagligdag som kan være præget af mange udfordringer.

Nogle af de ting mange pårørende tumler med er:

  • at du som pårørende skulle have blandet dig, grebet før- eller hårdere ind?
  • at du som pårørende, bliver trukket mere og mere ind i de problemer, der hænger sammen med misbruget?
  • at du som pårørende, kunne have gjort noget anderledes og samtidig ikke aner hvad du skal stille op?


Har du brug for hjælp?

Et stofmisbrug kan være svært at få under kontrol, derfor tilbyder KABS individuelle behandlingsforløb.

Forløbet er skræddersyet til dine behov, og vi tager hensyn til dine ønsker. Tag det første skridt og start din behandling i dag.


Vil du deltage i et netværksmøde?

Hos KABS har vi har ansat Anja Engmann til at motivere, opbygge og gennemføre en række netværksmøder for pårørende. Anja er selv mor til en tidligere stofbruger og har arbejdet med rådgivning og facilitering af netværksgrupper i de sidste 3 år.

Du kan ringe til Anja og få en personlig samtale om din situation eller introduktion til netværksmøderne og hvordan du kan bruge dem.

Netværksmøderne handler ikke om de personer vi har i behandling. De handler om de pårørende, og er et rum hvor de kan fortælle frit om deres situation sammen med andre pårørende.

Kontakt Anja Engmann på 21 74 26 68 eller anja.engmann@glostrup.dk

Brug for hjælp? Kontakt os