Stoftest

Tag testen – har du et stofmisbrug?

Start testen

Stoftest

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

 • Tag testen - har du et stofmisbrug?
  Giver dit brug af stoffer problemer?  Det kan være svært at vurdere om brugen af stoffer kan føre til problemer. Det hænger nemlig sammen med flere ting. Hvor meget stof der indtages, hvor hurtigt, hvor ofte det indtages og hvorfor. Addiction Research Foundation i Canada har udviklet en test for stofafhængighed (DAST10) baseret på dit forbrug af stoffer. DAST10 anvendes i hele verden og er en internationalt valideret screening for stofafhængighed.

  Kilde: Journal of Substance Abuse Treatment 2006, Errol Yudko m.fl.: A comprehensive review of the psychometric properties of Drug Abuse Screening TestSundhedsstyrelsen og DSAM 2010 Klinisk vejledning for almen praksis – spørg til alkoholvaner.

  Tag testen og få mere viden om dit stofbrug. Testen er anonym.

  Testen består af 10 spørgsmål som du kan besvarer her på siden. Dine svar bliver gemt, men kan ikke tilknyttes dig som person på nogen måde. Du har mulighed for at downloade dit testresultat på resultatsiden. Dine besvarelser omregnes til en score der fortæller om dit stofbrug kan give dig problemer:

  Score 0 betyder at der ikke er et problem

  Scores 0-2 betyder at der tale om en lille risiko ved dit stofbrug som du bør være opmærksom på og nedbringes

  Scores 3-5 betyder at der er tale om et forbrug som du kan være afhængig af og bør udredes og behandles

  Scores fra 6 og mere betyder at du har et betydeligt eller skadeligt forbrug med tydelige tegn på afhængighed som bør udredes og behandles

KABS behandlingsafdelinger er genåbnet med fokus på minimering af COVID-19 smitterisiko. På grund af de seneste anbefalinger skal alle medarbejdere i KABS benytte værnemidler i afdelingerne. Vi opfordrer også til, at du benytter mundbind når du ankommer til afdelingen og så længe du bevæger dig rundt i afdelingen. Hvis du føler dig syg med feber, tør hoste og træthed skal du blive hjemme og kontakte din afdeling i stedet. Det gælder også hvis du samtidig har hovedpine, muskelsmerter og ondt i halsen eller mister smags- og lugtesans. Under Om KABS øverst på hjemmesiden kan du finde afdelingernes telefonnumre og mailadresser. Ring eller skriv til os, så finder vi ud af hvordan vi kan hjælpe dig bedst muligt. Vi følger corona-situationen løbende og tilpasser behandlingen, hvis det bliver nødvendigt. Følg med på www.kabs.dk eller på vores facebookside KABS Behandlingscenter.

×